slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3

Őz és szarvas

2 kg szarvashús
10 szem borókabogyó
2 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma...

Elkészítés:

A húst hártyájától megtisztítjuk, jól megmossuk, felkockázzuk. A zsíron a felkockázott hagymát üvegesre pároljuk, rászorjuk, a köményt, borsot, megtört...

1 kg őzgerinc
10 dkg füstölt szalonna
1 sárgarépa
1 fehérrépa
2 dl...

Elkészítés:

Az őzgerincet hártyájától megtisztítjuk, gondosan többször megmossuk, sűrün megtűzdeljük füstölt szalonnacsikokkal, megsózzuk, megszórjuk törött borssal....

1,5 kg szarvasgerinc
1 csomag vadfűszer
15 dkg füstölt szalonna
15 dkg vaj...

Elkészítés:

A szarvashúst jól megtisztítjuk, vadfűszer-keverékből készített páccal becácoljuk, és 3-4 napig fóliában, hűtőben a pácban tartjuk. A füstölt szalonnát hosszú...