slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3

Szárnyas

2 db. 60-70 dkg csirke
4 dl tejföl
1 citrom
8 dkg vaj

bors

Elkészítés:

A csirkét megtisztítjuk, feldaraboljuk. A citromot megmossuk, megszárítjuk, felkarikázzuk, a magvait eltávolítjuk. Egy tűzálló tálat vajjal kikenünk, 1 dl tejfölt öntünk az...

2 db 50-60 dkg csirke
5 dkg liszt
2 tojás
20 dkg zsemlemorzsa
½ liter...

Elkészítés:

A csikét megtisztítjuk, feldaraboljuk, megsózzuk és lisztbe felvert tojásba, és morzsába mártjuk. Az olajat felforrósítjuk, és a húsokat beletesszük, amint...

1 db csirke
30 dkg vegyes leveszöldség
1 kiscsomó zöldpetrezselyem
1/2 kg...

Elkészítés:

A megtisztított csirkét darabokra vágjuk, hozzávesszük a máját, zuzáját. A zöldséget felkockázzuk. A csirkét feltesszük főni annyi vizzel, hogy ellepje. A rizst...

1 nagyobb csirke
5 dkg zsír
1 hagyma
1 dl tejföl
1 kávéskanál liszt...

Elkészítés:

A csirkét megtisztítjuk, feldaraboljuk (aprólékjából levest főzünk), a zsírban a reszelt hagymát világossárgára pirítjuk, pirosparikával megszórjuk, a csirkét...