slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3

Borjú és marha

4 szelet borjúkaraj vagy felsál
6 dkg zsír
2 evőkanál liszt
1 dl tejföl
...

Elkészítés:

A brojúszeleteket hártyáitól megtisztítjuk, megmossuk, kiverjük és lisztbe mártva, forró zsírban mindkét oldalát pirosra sütjük. A lábas egyik oldalára húzzuk...

60-80 dkg borjúhús (hátsó comb)
4 dkg zsír

Elkészítés:

A húst megtisztítjuk, besózzuk, vékony spárgával összekötözzük, mint a sonkát. A húst előbb forró zsírban megpirítjuk, majd sütőben sütjük először lefedve. 15...

80 dkg marhahús (lapocka vagy lábszár)
5 dkg zsír
1 fej hagyma
1 paprika...

Elkészítés:

A húst hártyáitól jól megtisztítjuk, megmossuk, felkockázzuk. A hagymát felkockázzuk és a zsíron üvegesre pirítjuk. A lábast a tűzről lehúzzuk, megszórjuk...