slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3

Halételek

1 kg csuka
2 sárgarépa
1 fehérrépa
1 hagyma
10 dkg tejfölös torma (...

Elkészítés:

A zöldségeket, hagymát felkarikázzuk és egy liter fűszeres vízben félpuhára főzzük, majd a tisztított csukát benne csendesen még 20-25 percig puhára főzzük. A...

1 kg tonhal szeletben
5-6 fej hagyma
exraszűz olivaolaj
4 evőkanál...

Elkészítés:

A hagymát vékonyan felszeleteljük és egy nagyobb serpenyőben olivaolajon aranyszínűre pirítjuk, majd kiszedjük. További olajat teszünk a serpenyőbe, lisztben...

1,5 kg ponty
4-5 db törpeharcsa
belsőség (aki szereti)
4 fej vöröshagyma...

Elkészítés:

A pontyot megtisztítás után felszeljük. 4 szép szeletet hideg helyre félreteszünk besózva. A többi részét a megtisztított törpeharcsákkal, 3 fej nagyobb...

1 kg filézett harcsahús
2 evőkanál olaj
1 közepes hagyma
1 közepes paprika...

Elkészítés:

A harcsafilét 4x4 cm-es kockákra vágjuk. A hagymát apró kockára vágjuk, és olajon üvegesre pirítjuk. Beletesszük az összenyomott fokhagymát, az apróra vágott...

4 pisztráng
20 dkg gomba
liszt
olaj

bors
citrom
...

Elkészítés:

A pisztrángokat sózzuk, borsozzuk, lisztben megforgatjuk, majd olajon 3-4 percig sütjük mindkét oldalát. Egy másik edényben a felszeletelt gombát megdinszteljük...

8 egyenként kb. 20 dkg-os pontyszelet

őrölt fekete bors
10 dkg finomliszt...

Elkészítés:

A halat megmossuk, a szeleteket besózzuk, esetleg borsozzuk, és félretesszük. A burgonyát megmossuk, héjában, enyhén sós vízben puhára főzzük. Ezután leszűrjük...